Βυθιστείτε σε έναν παράδεισο χαλάρωσης

Ευρύχωρα δωμάτια, ανεπιτήδευτη πολυτέλεια, ζεστοί τόνοι, φυσικά υλικά, και προσεγμένη διακόσμηση δημιουργούν μία φρέσκια και χαλαρωτική ατμόσφαιρα στις σουίτες μας.

Σουίτες

honeymoon-suite-corfu-03

Honeymoon Suite

Η σουίτα είναι 45μ² και διαθέτει μεγάλη βεράντα 35τ.μ. με καθιστικό και ένα πολυτελές κρεβάτι με ουρανό, τραπεζαρία εξωτερικού χώρου με BBQ και πανοραμική θέα στην θάλασσα.
junior-suite-corfu-05

Junior Suite

Η σουίτα είναι 45μ² και βρίσκεται στον πρώτο όροφο. Διαθέτει μπαλκόνι με έπιπλα κήπου και μερική θέα στη θάλασσα, ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι.
garden-suite-corfu-03

Garden view Suite

Η σουίτα είναι 45μ² και βρίσκεται στο ισόγειο με θέα στον κήπο. Διαθέτει ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ευρύχωρο σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι, τζάκι, κουζίνα...
Superior-studios-sea-view (2)

Superior Studio (Panoramic Sea View)

Τα στούντιο είναι 30μ² και βρίσκονται στον πρώτο ή δεύτερο όροφο. Διαθέτουν μπαλκόνι με έπιπλα κήπου και θαυμάσια πανοραμική θέα στη θάλασσα, υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι...
corfu superior studio bay-view (6)

Superior Studio (Bay View)

Τα στούντιο είναι 30μ² και βρίσκονται στον δεύτερο όροφο. Διαθέτουν μπαλκόνι με έπιπλα κήπου και θέα στον κόλπο του Αγ. Στεφάνου, υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι.
Deluxe-Family-Apartment-A (4)

Deluxe Family Apartment Type A

Το διαμέρισμα είναι 60μ² και βρίσκεται στο δεύτερο όροφο. Διαθέτει δύο μεγάλα μπαλκόνια με έπιλα κήπου και θέα στον κόλπο του Αγ. Στεφάνου, δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια.
deluxe-family-apt-03

Deluxe Family Apartment Type B

Το διαμέρισμα είναι 60μ² και βρίσκεται στον πρώτο όροφο. Διαθέτει δύο μεγάλα μπαλκόνια με έπιλα κήπου και μερική θέα στη θάλασσα, δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια.
superior-family-studio-09

Superior Family Studio (Panoramic sea view)

Τα στούντιο είναι 35μ² και βρίσκονται στον πρώτο ή δεύτερο όροφο. Διαθέτουν μπαλκόνι με έπιπλα κήπου και πανοραμική θέα στη θάλασσα.
family-superior-pool-03

Superior Family Studio (Sea & pool view)

Τα στούντιο είναι 40μ² και βρίσκονται στο υπερυψωμένο ισόγειο. Διαθέτουν βεράντα με έπιπλα κήπου και θέα στη θάλασσα.