Βυθιστείτε σε έναν παράδεισο χαλάρωσης

Ευρύχωρα δωμάτια, ανεπιτήδευτη πολυτέλεια, ζεστοί τόνοι, φυσικά υλικά, και προσεγμένη διακόσμηση δημιουργούν μία φρέσκια και χαλαρωτική ατμόσφαιρα στις σουίτες μας.

Σουίτες

honeymoon-suite-delfino-blu-003

Honeymoon Suite

Η σουίτα είναι 45μ² και διαθέτει μεγάλη βεράντα 35τ.μ. με καθιστικό και ένα πολυτελές κρεβάτι με ουρανό, τραπεζαρία εξωτερικού χώρου με BBQ και πανοραμική θέα στην θάλασσα.
Junior Suite Delfino Blu Hotel-02

Junior Suite

Η σουίτα είναι 45μ² και βρίσκεται στον πρώτο όροφο. Διαθέτει μπαλκόνι με έπιπλα κήπου και μερική θέα στη θάλασσα, ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι.
Garden view Suite Delfino Blu Hotel-01

Garden view Suite

Η σουίτα είναι 45μ² και βρίσκεται στο ισόγειο με θέα στον κήπο. Διαθέτει ένα ξεχωριστό υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι, ευρύχωρο σαλόνι με καναπέ-κρεβάτι, τζάκι, κουζίνα...
Superior Family Studio (Panoramic sea view) Delfino Blu Hotel-13

Superior Studio (Panoramic Sea View)

Τα στούντιο είναι 30μ² και βρίσκονται στον πρώτο ή δεύτερο όροφο. Διαθέτουν μπαλκόνι με έπιπλα κήπου και θαυμάσια πανοραμική θέα στη θάλασσα, υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι...
corfu superior studio bay-view (6)

Superior Studio (Bay View)

Τα στούντιο είναι 30μ² και βρίσκονται στον δεύτερο όροφο. Διαθέτουν μπαλκόνι με έπιπλα κήπου και θέα στον κόλπο του Αγ. Στεφάνου, υπνοδωμάτιο με διπλό κρεβάτι.
Deluxe Family Apartment A Delfino Blu Hotel-01

Deluxe Family Apartment Type A

Το διαμέρισμα είναι 60μ² και βρίσκεται στο δεύτερο όροφο. Διαθέτει δύο μεγάλα μπαλκόνια με έπιλα κήπου και θέα στον κόλπο του Αγ. Στεφάνου, δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια.
Deluxe Family Apartment B Delfino Blu Hotel Corfu-01

Deluxe Family Apartment Type B

Το διαμέρισμα είναι 60μ² και βρίσκεται στον πρώτο όροφο. Διαθέτει δύο μεγάλα μπαλκόνια με έπιλα κήπου και μερική θέα στη θάλασσα, δύο ξεχωριστά υπνοδωμάτια.
Superior Family Studio Panoramic sea view Delfino Blu Hotel-07

Superior Family Studio (Panoramic sea view)

Τα στούντιο είναι 35μ² και βρίσκονται στον πρώτο ή δεύτερο όροφο. Διαθέτουν μπαλκόνι με έπιπλα κήπου και πανοραμική θέα στη θάλασσα.
Superior Family Studio (Sea & pool view) Delfino Blu Hotel-5

Superior Family Studio (Sea & pool view)

Τα στούντιο είναι 40μ² και βρίσκονται στο υπερυψωμένο ισόγειο. Διαθέτουν βεράντα με έπιπλα κήπου και θέα στη θάλασσα.