svg_icon

Εστιατόριο Κοχύλι

svg_icon

Εστιατόριο Κοχύλι

✓ Πλούσιος μπουφές πρωινού
✓ Μενού a la Carte
✓ Επίσημα γεύματα

Στην πανέμορφη υπαίθρια βεράντα του εστιατορίου Κοχύλι, του υπέροχου εστιατορίου του Delfino Blu Boutique Hotel, θα απολαύσετε αξέχαστα δείπνα υπό το φως των κεριών με θέα το Ιόνιο Πέλαγος και τα Διαπόντια Νησιά. Χρησιμοποιώντας μόνο τα καλύτερα υλικά τοπικής παραγωγής, δημιουργούμε πεντανόστιμα πιάτα εμπνευσμένα από τη Μεσογειακή και διεθνή κουζίνα, συνδυάζοντας παραδοσιακά και μοντέρνα στοιχεία. Η ποικιλία, η ποιότητα, και η γεύση των πιάτων μας θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς!

Πλούσιος μπουφές πρωινού
Ως γνωστόν, το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας! Στο Delfino Blu Boutique Hotel, εξασφαλίζουμε ότι θα ξεκινήσετε τη μέρα σας με τον καλύτερο τρόπο με ένα άκρως θρεπτικό και γευστικό πρωινό. Με έμφαση στην εποχικότητα και την ποιότητα, το πρωινό μας περιλαμβάνει μία ποικιλία επιλογών, όπως αυγά με μπέικον, δημητριακά, ζουμερά φρούτα, φρεσκοστυμμένους χυμούς, γιαούρτι τοπικής παραγωγής, βιολογικό μέλι, παραδοσιακά γλυκά, σπιτική μαρμελάδα, και εξαιρετικές ποικιλίες τσαγιών. Εάν επιθυμείτε να απολαύσετε το πρωινό στην άνεση του δωματίου σας, υπάρχει η δυνατότητα αυτό να σερβιριστεί στο δωμάτιό σας. Αν πάλι σκοπεύετε να αναχωρήσετε νωρίς από το ξενοδοχείο, μπορείτε να απολαύσετε τσάι ή καφέ στο μπαρ.

Μενού

Το πλούσιο μενού μας είναι βασισμένο στην παραδοσιακή Κερκυραϊκή κουζίνα, χωρίς να λείπουν οι διεθνείς πινελιές. Χάρη στη σχέση μας με τους τοπικούς παραγωγούς έχουμε δημιουργήσει ένα μενού βασισμένο σε εποχικά τοπικά προϊόντα τα οποία έρχονται κατευθείαν από τη φύση στο πιάτο σας.

Στο Delfino Blu Boutique Hotel, έχουμε υιοθετήσει τη φιλοσοφία του “αργού” φαγητού, εξασφαλίζοντας ότι τα συστατικά μας συλλέγονται προσεκτικά και αποφεύγοντας τη διατάραξη του φυσιολογικού ρυθμού παραγωγής. Το αποτέλεσμα είναι πεντανόστιμα θρεπτικά πιάτα βασισμένα στις τοπικές παραδόσεις, με μοντέρνες επιρροές!

Ο σεφ προτείνει

Ο σεφ μας, Τεό Καραθανάσης

Σοφρίτο (μία λαχταριστή τοπική σπεσιαλιτέ). Λεπτές φέτες σοταρισμένου μοσχαρίσιου κρέατος, που στην συνέχεια μαγειρεύεται σε λευκή σάλτσα από ψιλοκομμένο σκόρδο, μαϊντανό, άσπρο κρασί, αλάτι, πιπέρι και ξύδι. Σερβίρεται με ρύζι ή πουρέ πατάτας.
Ριζότο με θαλασσινά.

Δείτε το μενού του εστιατορίου εδώ.

Κάβα Κρασιών

Η Ελλάδα έχει μακρά παράδοση στην παραγωγή κρασιού. Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ο Διόνυσος, ο θεός του τρύγου και της διασκέδασης, ευλόγησε τα ελληνικά αμπέλια και ήταν προστάτης της γονιμότητάς τους. Σήμερα, η Ελλάδα είναι γνωστή σε όλο τον κόσμο για τις τοπικές ποικιλίες κρασιού της. Η κάβα μας διαθέτει μία μεγάλη συλλογή από εξαιρετικά κρασιά από όλη την Ελλάδα, καθώς και κρασί δικής μας παραγωγής.

Δείτε την λίστα των κρασιών εδώ.

Φωτογραφίες