Καλώς ήρθατε στο Delfino Blu Wellness Boutique Hotel

Το Delfino Blu είναι ένα Wellness Boutique Ξενοδοχείο στην Κέρκυρα το οποίο μετουσιώνει την έννοια της πολυτέλειας και επικεντρώνεται σε όλες τις παροχές ενός προορισμού ευεξίας. Η φύση του, η ηλιόλουστη τοπική ατμόσφαιρα και τα αρώματα, η ξεχωριστή εξυπηρέτηση με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και το περιβάλλον της βαθιάς γαλάζιας θάλασσας του Ιονίου Πελάγους το καθιστούν ιδανικό μέρος για να αφεθείτε στις αισθήσεις σας.

Το Delfino Blu έχει χτιστεί αμφιθεατρικά στον Άγιο Στέφανο στις πλαγιές ενός λόφου, απέναντι από το συγκρότημα των Διαπόντιων Νησιών (Οθωνοί, Ερεικούσα και Μαθράκι). Η μεγάλη παραλία του Αγίου Στεφάνου έχει υπέροχη χρυσή άμμο, τιρκουάζ νερά και είναι μια από τις καλύτερες περιοχές του νησιού για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα.

Καλώς ήρθατε στο μέρος όπου μπορείτε να αφεθείτε στις αισθήσεις σας.

Πολυτέλεια και άνεση

σε κάθε δωμάτιο

Θέρετρο Ευεξίας

Το Delfino Blu είναι ένα Wellness Boutique Ξενοδοχείο στην Κέρκυρα το οποίο μετουσιώνει την έννοια της πολυτέλειας που επικεντρώνεται σε όλες τις παροχές ενός προορισμού ευεξίας. Ο χώρος του, η φύση του, το φως, η σιγή, η ξεχωριστή εξυπηρέτηση με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και το περιβάλλον της βαθιάς γαλάζιας θάλασσας του Ιονίου Πελάγους το καθιστούν ιδανικό μέρος για να αφεθείτε στις αισθήσεις σας.

Σώμα & Νους

καταφύγιο ευεξίας

Τοπική Κουζίνα

Προωθούμε την Κερκυραϊκή Κουζίνα προσφέροντας στους επισκέπτες μας την ξεχωριστή ευκαιρία να γευτούν τοπικά σπιτικά πιάτα της Κέρκυρας που θα τους κάνουν να αισθανθούν σαν ντόπιοι.

Ελαιόλαδο

το μυστικό για τη μακροζωία

Premium Υπηρεσίες

Οι ποικίλες υπηρεσίες του Delfino Blu πρόκειται να εμπλουτίσουν την εμπειρία των καλοκαιρινών διακοπών σας. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην ενοικίασε ενός αυτοκινήτου και ενός γιοτ, προκειμένου να ανακαλύψετε την Κέρκυρα και τη θάλασσα του Ιονίου Πελάγους. Υπάρχουν επίσης διαθέσιμες πολλές οικογενειακές δραστηριότητες που θα διασκεδάσουν γονείς και παιδιά, όπως διάφορα σπορ και ιππασία. Και φυσικά, μπορούμε να οργανώσουμε γαμήλιες τελετές ζευγαριών που επιθυμούν να ενωθούν με τα δεσμά του γάμου σε ένα ρομαντικό περιβάλλον πρωτόγνωρης ομορφιάς.

Γάμοι

Η Κέρκυρα είναι το ιδανικό μέρος για τις διακοπές σας αλλά και το ιδανικό σκηνικό για την τελετή του γάμου σας.

Πολυτελές Σκάφος

Το Ξενοδοχείο Delfino Blu διαθέτει για τους πελάτες του το Πολυτελές Σκάφος "Volvere" έτοιμο για εξορμήσεις.

Δραστηριότητες & Ψυχαγωγία

Από επισκέψεις σε αξιοθέατα και μουσεία μέχρι διάφορα αθλήματα, ιππασία και πεζοπορία.

Ενοικίαση Αυτοκινήτου

Το οδικό δίκτυο είναι ιδιαίτερα ανεπτυγμένο και επιτρέπει τη χρήση αυτοκινήτου για να εξερευνήσετε το νησί.

Μαρτυρίες από τους πελάτες μας

Η εμπειρία και τα σχόλιά σας σημαίνουν πολλά για εμάς. Η αποστολή μας είναι να σας προσφέρουμε μια εμπειρία πολυτελών διακοπών ευεξίας, για τον λόγο αυτόν, θα θέλαμε να ακούσουμε τις σκέψεις σας.

tripadvisor delfino blu wellness boutique hotel