Γάμοι

Η Κέρκυρα είναι το ιδανικό μέρος για τις διακοπές σας αλλά και το ιδανικό σκηνικό για την τελετή του γάμου σας. Το «Delfino Blu Boutique Hotel» είναι η τέλεια τοποθεσία για να πραγματοποιήσετε το όνειρό σας. Γιορτάστε το γάμο σας σε ένα οικείο καταφύγιο στην ακρη ενός νησιού όπου ο ήλιος συναντά τη θάλασσα.

Είναι ένα μέρος όπου αποπνέει ρομαντισμό από το φυσικό περιβάλλον με ένα άγγιγμα της κομψότητας και της πιο ευχάριστης φιλοξενίας.

Το Ξενοδοχείο Delfino Blu και οι ευρύχωρες σουίτες με θέα στη θάλασσα αντανακλούν την περιστασιακή κομψότητα του Κερκυραϊκού στυλ. Το εστιατόριο και ο χώρος γύρω από την πισίνα κάτω από τους βραχώδεις καταρράκτες, με θέα το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, μπορούν να γίνουν το σκηνικό για τη γαμήλια τελετή και τη δεξίωσή σας.

Μπορείτε επίσης να περάσετε την νύχτα του Γάμου σας στη γαμήλια σουίτα και φυσικά να γιορτάσετε την καλύτερη στιγμή της ζωής σας στο γιοτ μας.

Αναλαμβάνουμε την οργάνωση, το στολισμό του χώρου της δεξίωσης - αυτοκινήτου, καθώς και την μετάφραση των απαραίτητων πιστοποιητικών.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με γάμους στο Delfino Blu Boutique Hotel, επικοινωνήστε μαζί μας στο: weddings@delfinoblu.gr

Δείτε επίσης: Πακέτα | Μενού